PiVu house by Salvatore Nigrelli Architetto | homify
Change profile photo
Change cover
Salvatore Nigrelli Architetto
Salvatore Nigrelli Architetto

Salvatore Nigrelli Architetto

Salvatore Nigrelli Architetto
Salvatore Nigrelli Architetto
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

PiVu house

  •  Corridor & hallway by Salvatore Nigrelli Architetto

  •  Corridor & hallway by Salvatore Nigrelli Architetto

  •  Media room by Salvatore Nigrelli Architetto

  •  Corridor & hallway by Salvatore Nigrelli Architetto

  •  Walls by Salvatore Nigrelli Architetto

  •  Corridor & hallway by Salvatore Nigrelli Architetto

  •  Corridor & hallway by Salvatore Nigrelli Architetto

  •  Windows by Salvatore Nigrelli Architetto

  •  Kitchen by Salvatore Nigrelli Architetto

  •  Corridor & hallway by Salvatore Nigrelli Architetto

Admin-Area