N O T Architecture Sdn Bhd
Edit
Project

DH HOUSE

Primary type:
Model/Sketch/Floor plan
Total dimensions:
6000 m² (Area)

Description

Located at Damansara Heights, the house is intended to be a series of boxes at the front; and transparent voids at the side creating a dialogue between indoor and outdoor. A fully-floating feature staircase ties the two stories together in a double-height volume, leading the user not only to first floor but also the rooftop terrace. Adjacent to it is a large unobstructed suspended glazing overlooking the garden and the water feature underneath. The living room is complemented by a landscape deck with trees and the dining room is immediately adjacent to a breakfast deck. 

Photos (3)
  • Front elevation featuring series of boxes N O T Architecture Sdn Bhd

    Front elevation featuring series of boxes

    Category:
    Model/Sketch/Floor plan
  • Transparent voids at the side creating a dialogue between indoor and outdoor N O T Architecture Sdn Bhd

    Transparent voids at the side creating a dialogue between indoor and outdoor

    Category:
    Model/Sketch/Floor plan
  • Floating staircase ties the two stories together in a double-height volume, leading the user to the rooftop terrace N O T Architecture Sdn Bhd

    Floating staircase ties the two stories together in a double-height volume, leading the user to the rooftop terrace

    Category:
    Model/Sketch/Floor plan

Admin-Area