Once Upon A Hut | homify
Benny Kuriakose
Benny Kuriakose
Benny Kuriakose
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Once Upon A Hut

For twenty-eight years it had stood as a thatched hut. The redesign took care to respond to the client's love of living naturally with all modern amenities. So the answer was in add-on spaces to this single room, both outward and upward. The result was a private courtyard at the back with an open-to-the-sky bath, a dressing area, a toilet and space to have a massage and so on. And a mezzanine timber floor reached by an open-worked wooden staircase provides a spacious bedroom with an attached toilet.


  • Exterior View Benny Kuriakose Asian style houses

    Exterior View

  • Exterior View Benny Kuriakose Asian style houses

    Exterior View

  • Rear Elevation Benny Kuriakose Asian style houses

    Rear Elevation

  • Entrance Benny Kuriakose Asian style houses

    Entrance

  • Sitout Benny Kuriakose Balcony

    Sitout

  • Living Room Benny Kuriakose Living room

    Living Room

  • Stairs Benny Kuriakose Stairs

    Stairs

  • Bathroom Benny Kuriakose Asian style bathroom

    Bathroom

Admin-Area