Edgehill Residence | Westmount by Zoubeir Azouz Architecture | homify
Change profile photo
Change cover
Zoubeir Azouz Architecture
Zoubeir Azouz Architecture

Zoubeir Azouz Architecture

Zoubeir Azouz Architecture
Zoubeir Azouz Architecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Edgehill Residence | Westmount

Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

Location
Montreal
  • Edgehill Residence Modern Living Room by Zoubeir Azouz Architecture Modern

    Edgehill Residence

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

  • Edgehill Residence Modern Kitchen by Zoubeir Azouz Architecture Modern

    Edgehill Residence

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

  • Edgehill Residence by Zoubeir Azouz Architecture Modern

    Edgehill Residence

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

  • Edgehill Residence Modern Living Room by Zoubeir Azouz Architecture Modern

    Edgehill Residence

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

  • Edgehill Residence Modern Bathroom by Zoubeir Azouz Architecture Modern

    Edgehill Residence

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

Admin-Area