Container garden studio by A4AC Architects | homify
Change profile photo
Change cover
A4AC Architects
A4AC Architects

A4AC Architects

edit edit in admin Request review New project
Change cover
Edit project Add photo Statistics Premium
A4AC Architects
A4AC Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Container garden studio

The project entails 2 used 6m containers converted into a garden studio in JHB. The container are clad with natural timber on the exterior. The interior is lined with insulation and wall boards. The 2 containers are joined by a skylight allowing natural light into the space. The units were prefabricated and assembled onsite.

Total dimensions
6 × 2.6 × 6 m / 36 m² (Length, Height, Width / Area)
Total cost
$18,500.33

Admin-Area