660 sq. ft. office interiors in Baner by M+P Architects Collaborative | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
M+P Architects Collaborative
M+P Architects Collaborative

M+P Architects Collaborative

M+P Architects Collaborative
M+P Architects Collaborative
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

660 sq. ft. office interiors in Baner

The clients approached us to design an office for their digital marketing company. Their requirement was to have a flexible space as their usage was not defined as cubicles, individual desktops, reception areas, or other such formal spaces. The nature of their work makes the office paperless and requires very little equipment to function. They wanted the office to be ready in a month.

With such a brief, we kept divisions to a minimum and a third of the floor space as the common work area with two large work tables in MS supports and engineered wood sheets. One cabin is used by the directors or as a common meeting room with the smallest soundproof cubicle being the calling space. The balcony overlooking some trees is used as a lunch and break space. Embellishments were kept to the minimum and we have tried to keep the design as a pure derivative of functional requirement. Instead of providing a false ceiling, the existing services are kept exposed to give some openness and proportion to the volume. Air conditioning is only required during summer months and the office gets sufficient ventilation and is shaded from direct radiation because of the balcony. Laminated wood flooring was used for floor carpeting. The space is designed to be naturally lit with minimum artificial lighting which may be required on dull cloudy days, like on the day these pictures were taken.

Total cost
$21,772.26
  • Entrance lobby by M+P Architects Collaborative Modern

    Entrance lobby

  • Entrance door and signage by M+P Architects Collaborative Modern

    Entrance door and signage

  • Workspace by M+P Architects Collaborative Modern

    Workspace

  • by M+P Architects Collaborative Modern

  • Workspace by M+P Architects Collaborative Modern

    Workspace

  • Workspace by M+P Architects Collaborative Modern

    Workspace

  • Cabin by M+P Architects Collaborative Modern

    Cabin

Admin-Area