Original Vision

Stanley Penthouse

By combining two already spacious penthouse apartments, the space required to create a loft style environment was amply met. Simplicity, openness and light are the principal contributory elements to this empty nest with the main living, dining and kitchen space being the focus onto which all other rooms open.

Textures and colours are kept natural and complimentary providing a contemporary yet warm ambiance that reflects the youthfulness of the owners. The roof space has been transformed into an open BBQ deck with dining and lounging functions and provides an easily accessible green space that compliments the openness of the interior.

  • Original Vision Living room

  • Original Vision Minimalist dining room

  • Original Vision Kitchen

  • Original Vision Living room

  • Original Vision Living room

  • Original Vision Media room

  • Original Vision Study/office

  • Original Vision Study/office

  • Original Vision Minimalist bedroom

  • Original Vision Roof

Admin-Area