Clearwater Bay House | homify
Original Vision

Clearwater Bay House

The owner's preference for patterns and fabrics has been infused into this home set in one of Hong Kong's hillside villages overlooking Lobster Bay. The ground floor has been configured to make the most of the interior and garden space, allowing the two to be unified and focused onto a central swimming pool. This openness continues through to the upper floors with the bedrooms and family areas, where expansive use of large sliding doors and windows allows the walls to open up and enjoy the green and waterfront views.

  • Original Vision Modern Pool

  • Original Vision Modern Terrace

  • Original Vision Modern Living Room

  • Original Vision Modern Kitchen

  • Original Vision Modern Dining Room

  • Original Vision Modern Kid's Room

  • Original Vision Modern Bedroom

  • Original Vision Modern Bathroom

  • Original Vision Modern Terrace

  • Original Vision Modern Study Room and Home Office

Admin-Area