A Garden Serpentine Structure by PWM Architects | homify
PWM Architects

PWM Architects

PWM Architects
PWM Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

A Garden Serpentine Structure

This house is an extension of its site. Its form follows the sloping ground, allowing every room direct access to the adjacent garden. The main living spaces are arranged in a linear configuration, allowing for division by sliding screens. Bedrooms are arranged around private courtyards and sliding shutters provide ventilation and garden access. A circulation spine connects all spaces within the house and provides access to the upper garden level. .

The house  blurs the barriers between indoor and outdoor space, glass walls fold away, sun drenched interiors lit from above and courtyard spaces bring outdoor space inside. All contribute to a house in tune with its surroundings.

  •  Living room by PWM Architects

    A Garden Serpentine Structure

  •  Houses by PWM Architects

    A Garden Serpentine Structure

  •  Stairs by PWM Architects

    A Garden Serpentine Structure

  •  Walls by PWM Architects

    A Garden Serpentine Structure

  •  Houses by PWM Architects

    A Garden Serpentine Structure

  •  Kitchen by PWM Architects

    A Garden Serpentine Structure

  •  Houses by PWM Architects

    A Garden Serpentine Structure

  •  Houses by PWM Architects

    A Garden Serpentine Structure

  •  Houses by PWM Architects

    A Garden Serpentine Structure

Admin-Area