The Changeling by PWM Architects | homify
PWM Architects

PWM Architects

PWM Architects
PWM Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

The Changeling

The house was conceived as a cantilevered box that appears to float above the ground, like the branches of a tree. And like a tree the space below it offers shelter to those living under its protection. By enclosing this space all domestic activities can be accommodated into one subdivisable living area. Above, the bedrooms are arranged around an inner top lit volume, creating a single interlinked space.

The original concept of using off shutter concrete throughout was compromised during construction to reduce the contract period and save costs. Changes to the overall layout were made and the areas of glazing were also reduced at the client’s request.

  •  Corridor & hallway by PWM Architects

    The Changeling

  •  Corridor & hallway by PWM Architects

    The Changeling

  •  Roof by PWM Architects

    The Changeling

  •  Roof by PWM Architects

    The Changeling

Admin-Area