Kevin Veenhuizen Architects

Kevin Veenhuizen Architects

Kevin Veenhuizen Architects
Kevin Veenhuizen Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Koekoek

The main aim of this extension was to add a second bedroom, with the possibility of eventually transforming part of the living space into a third. The challenge was to ensure that the added bedroom receives natural daylight while at the same time maximising the living space. The clients' wish was to set the kitchen as a central place in the home while also taking advantage of the large terrace and integrating it into the living space.

Location
Amsterdam
  •  Study/office by Kevin Veenhuizen Architects

    Interior View

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] De beste tips voor het inrichten van een studeerkamer

    a Koekoek hole was designed, letting daylight into the added bedroom on one side and creating a cozy working area on the other

  •   by Kevin Veenhuizen Architects

    Construction

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Een aanbouw in Amsterdam waar goed over nagedacht is door de architect!
  •  Small bedroom by Kevin Veenhuizen Architects

    Added Bedroom

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Een aanbouw in Amsterdam waar goed over nagedacht is door de architect!

    the Koekoek enables natural light and ventilation to reach the added bedroom as well as providing an intimate peak into the outdoors

  •   by Kevin Veenhuizen Architects

    Floor Plan Before

    several confined spaces

  •   by Kevin Veenhuizen Architects

    Floor Plan After

    the hallway was shifted towards the middle, creating an additional bathroom and bedroom; the kitchen and living room were combined, forming an open, well lit living area with a view onto the terrace

  •  Study/office by Kevin Veenhuizen Architects

    Interior View

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Een aanbouw in Amsterdam waar goed over nagedacht is door de architect!

    if needed, the working space can be transformed into an extra baby or bedroom in the future

  •  Corridor & hallway by Kevin Veenhuizen Architects

    Interior View

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Een aanbouw in Amsterdam waar goed over nagedacht is door de architect!

    the shifted hallway allows for usable rooms on each side

  •  Living room by Kevin Veenhuizen Architects

    Interior View

    the open floor plan allows for a spacious living area with a custom made storage unit, adding a pop of colour

  •  Multi-Family house by Kevin Veenhuizen Architects

    Exterior View

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Een aanbouw in Amsterdam waar goed over nagedacht is door de architect!
  •   by Kevin Veenhuizen Architects

    Interior View

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Een aanbouw in Amsterdam waar goed over nagedacht is door de architect!

    Koekoek during construction

Admin-Area