KUBE Architecture

KUBE Architecture

KUBE Architecture
KUBE Architecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Aperture

This Owners of this residence decided that the best place to create a get-away vacation space was in the privacy of their own home. Their idea was to make their lower level a relaxing escape from their busy everyday lives. The new space consists of a media/family room, bathroom, and laundry room. KUBE's concept was to create a refined wooden box with a teak media wall, concealing all TV and stereo equipment, and a sculpted mahogany staircase. Each piece of cabinetry unfolds to reveal hidden storage. Radiant heat is concealed in the floor slab, and all lighting is indirect. The wall to the bathroom is floor-to-ceiling frameless glass, with adjacent glass stair treads. A teak slatted ceiling with LED lighting above creates the illusion of sun overhead. The teak continues to the exterior, where it provides shade within a minimal stainless steel pavilion.

Location
Washington, DC
  • Aperture:  Corridor & hallway by KUBE Architecture

    Aperture

  • Aperture: modern Bathroom by KUBE Architecture

    Aperture

  • Aperture: modern Bathroom by KUBE Architecture

    Aperture

  • Aperture:  Stairs by KUBE Architecture

    Aperture

  • Aperture:  Stairs by KUBE Architecture

    Aperture

  • Aperture:  Patios & Decks by KUBE Architecture

    Aperture

  • Aperture:  Patios & Decks by KUBE Architecture

    Aperture

  • Aperture:  Patios & Decks by KUBE Architecture

    Aperture

  • Aperture: modern Media room by KUBE Architecture

    Aperture

  • Aperture: modern Living room by KUBE Architecture

    Aperture

Admin-Area