Woonhuis Churchillaan by Bas Vogelpoel Architecten | homify
Change profile photo
Change cover
Bas Vogelpoel Architecten
Bas Vogelpoel Architecten

Bas Vogelpoel Architecten

Bas Vogelpoel Architecten
Bas Vogelpoel Architecten
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Woonhuis Churchillaan

  •  Dining room by Bas Vogelpoel Architecten, Modern Wood Wood effect

  •  Built-in kitchens by Bas Vogelpoel Architecten, Modern Iron/Steel

  •  Corridor & hallway by Bas Vogelpoel Architecten, Modern Wood Wood effect

  •  Corridor & hallway by Bas Vogelpoel Architecten, Modern Wood Wood effect

  •  Living room by Bas Vogelpoel Architecten, Modern Wood Wood effect

  •  Bathroom by Bas Vogelpoel Architecten, Modern Stone

Admin-Area