New Garden Room by allenarchitecturelimited | homify
allenarchitecturelimited
allenarchitecturelimited
allenarchitecturelimited
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

New Garden Room

Extension to an existing house in a rural area. This provides a new sun-room with panoramic glazing providing views across the landscape that were previously unavailable from within the house.

  • Front View Modern Living Room by allenarchitecturelimited Modern

    Front View

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 4
    ["PL"] [Published] Rozbudowa domu- 4 przykłady z Wielkiej Brytanii
    ["RU"] [Published] Надстройки и пристройки к существующим зданиям
    ["PT"] [Published] Desenhando uma nova extensão da casa
    ["EN"] [Published] Home Extensions 101
  • Internal View Modern Living Room by allenarchitecturelimited Modern

    Internal View

    The internal materials and finishes were selected to express the materials they were made from. This includes exposed steelwork and natural timber floors. A pendant light fitting was custom made from a wagon wheel that has ties with the families history.

  • Internal view Modern Living Room by allenarchitecturelimited Modern

    Internal view

  • External view looking back towards the house Modern Living Room by allenarchitecturelimited Modern

    External view looking back towards the house

  • Before Modern Living Room by allenarchitecturelimited Modern

    Before

Admin-Area