Original Vision

Sava Sai— Phuket, Thailand

Set upon pristine Natai Beach on the west coast of Phang Nga province in Thailand, this villa is a clean interpretation of contemporary tropical living.

Sava Sai is a home that opens up to embrace the outdoors in a seamless composition focusing on the stunning view and the central pool. Positioned at one end, the main living area completely opens up, allowing the almost constant monsoon breeze to cool the space and draw air through the other rooms. Access to all areas of the villa, whether indoors or out, is via this pivotal space.

of granite at the shoreline, each of the ten blocks are carefully positioned in three dimensions to ensure all Sky Villas have a clear, unobstructed view over the Andaman Sea. This has been aided by extensive computer modeling which has been used to prove our assumptions and fine-tune the design. On the top two floors of each block, Ocean Penthouses offer the height of luxury and space and really are 'villas in the sky'. On the water front, four 'Honeymoon Suite' Ocean Lofts along with the dynamic Kata Rocks club with its 35m swimming pool, open onto the very rocks that give this resort its name.

  • Original Vision Modern Houses

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["TH"] [Published] รวมผลงานการออกแบบรีสอร์ทสวยในภูเก็ต เห็นแล้วอยากวาร์ปไปพักทันที
  • Original Vision Modern Houses

  • Original Vision Modern Living Room

  • Original Vision Modern Pool

  • Original Vision Modern Living Room

  • Original Vision Modern Corridor, Hallway and Staircase

  • Original Vision Stairs

  • Original Vision Modern Bedroom

  • Original Vision Modern Bathroom

  • Original Vision Modern Garden

  • Original Vision Modern Bedroom

  • Original Vision Modern Garden

  • Original Vision Modern Houses

  • 1/F Plan Original Vision

    1/F Plan

  • G/F Plan Original Vision

    G/F Plan

Admin-Area