Sangwan House | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Habitat Design Collective (Hdeco)
Habitat Design Collective (Hdeco)
Habitat Design Collective (...
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Sangwan House

Made for a family of three, the house has been designed reflecting the modest nature of the client-a teacher, with a two-storey volume wrapping the corner plot in a rather organic form and softening the edges rendering constant dynamics to the interior spaces. An internal light court keeps the living spaces lit and ventilated all throughout the day.

Total dimensions
49 × 25 × 26 ft / 2500 sq ft (Length, Height, Width / Area)
Location
Delhi
Total cost
$43,500
  • feature wall of the house by Habitat Design Collective (Hdeco) Modern Bricks

    feature wall of the house

  • first glimpse from the approach street by Habitat Design Collective (Hdeco) Modern

    first glimpse from the approach street

  • looking from the street corner by Habitat Design Collective (Hdeco) Modern

    looking from the street corner

  • formal living space with courtyard as backdrop Modern Living Room by Habitat Design Collective (Hdeco) Modern

    formal living space with courtyard as backdrop

  • staircase circling the courtyard by Habitat Design Collective (Hdeco) Modern

    staircase circling the courtyard

  • framed view of courtyard/staircase from master bedroom Modern Bedroom by Habitat Design Collective (Hdeco) Modern

    framed view of courtyard/staircase from master bedroom

  • formal living space with pastel blue mihrab wall temple, filled with light Modern Living Room by Habitat Design Collective (Hdeco) Modern

    formal living space with pastel blue mihrab wall temple, filled with light

  • informal living space Modern Living Room by Habitat Design Collective (Hdeco) Modern

    informal living space

  • corridor embellished with greenery and day-light by Habitat Design Collective (Hdeco) Modern

    corridor embellished with greenery and day-light

  • looking up to skylight from courtyard by Habitat Design Collective (Hdeco) Modern

    looking up to skylight from courtyard

Admin-Area