Solares Architecture

Solares Architecture

Solares Architecture
Solares Architecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Oakwood Village House

This project was a major renovation for a young Toronto family who wanted to invest in their future now by making their existing home work for them for the long term. Energy efficiency and budget were top priorities, so early on the couple decided to utilize the existing space – about 800 square feet per floor (including basement) – and not build any additional space. 

The family’s goals were to bring in more natural light, make the house more comfortable, lower their utility bills, modernize the space to their personal taste, and dramatically increase storage. 

The finished house perfectly reflects the family’s lifestyle, with formal and informal gatherings, family time and quiet time, enjoyment of their dog, and plenty of local amenities an easy walk away. The finished interior echoes their taste in clean, bright spaces with warm wood accents.

Location
Toronto
  • Oakwood Village House—Front Door

  • Oakwood Village House—Entrance

  • Oakwood Village House—Living Room

  • Oakwood Village House—Dining Room

  • Oakwood Village House—Kitchen

  • Oakwood Village House—Kitchen

  • Oakwood Village House—Kitchen

  • Oakwood Village House—Powder Room

  • Oakwood Village House—Staircase

  • Oakwood Village House—Skylight

Admin-Area