Kimberly Peck Architect

Kimberly Peck Architect

Kimberly Peck Architect
Kimberly Peck Architect
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Justin cruz salon

LOCATED IN BURLINGTON’S HISTORIC WATERFRONT REDEVELOPMENT PROJECT, THE SALON  CONSTRUCTION ADHERED STRICTLY TO THE LEED CERTIFIED BUILDING WHICH IT OCCUPIES. NON-GASSING AND NO VOC MATERIALS, POST CONSUMER RECYCLABLE MATERIALS AND OTHER GREEN BUILDING PRINCIPLES INFORMED ALL OF THE MATERIAL SELECTION AND DESIGN DECISIONS AS DID THE CLIENT’S SIGNATURE COLORS – BLUE AND SILVER. THE FOCAL POINT OF THE SALON IS THE 18 FOOT ARCHED TRANSLUCENT RESIN AND GLASS WALL WHICH SEPARATES THE SALONS PUBLIC AREAS FROM THE BACK OF THE HOUSE. OTHER UNIQUE ELEMENTS INCLUDE TILES OF RIVER STONES SUSPENDED IN BLUE EPOXY IN THE SHAMPOO AREA AND AN ELEVATED DJ BOOTH ON THE MAIN SALON FLOOR.

Location
burlington, vermont

Admin-Area