A2studio

A2studio

A2studio
A2studio
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Uplands Road—Crouch End, London

The conversion of the ground floor of a Victorian terraced house to create open plan living featuring a new modern kitchen. By connecting the living room with the kitchen/diner one big family space was created allowing light to travel through the entire ground floor. A modern yet family friendly kitchen was designed and became the natural gathering place for the family.The rear terrace was raised to the level of dining room which transformed the outside space into a usable patio linking the inside with the outside.

Location
London
  •  Kitchen by A2studio

    Kitchen

  •  Dining room by A2studio

    Kitchen-Diner

    View from the living room onto Kitchen-Diner

  •  Kitchen by A2studio

    Kitchen Island

    Kitchen island with bespoke yellow shelves

  •  Kitchen by A2studio

    Kitchen

Admin-Area