Villa in bosrijke omgeving | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Villa Delphia
Villa Delphia
Villa Delphia
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Villa in bosrijke omgeving

Een levensloopbestendige woning voor een gezin met opgroeiende kinderen in plan ‘De Boomgaard’. Deze villa is ontworpen in een eigentijdse architectuur op bosrijke locatie. Het materiaal- en kleurgebruik van de villa is afgestemd op de omgeving. Naar de noordzijde – de straatzijde—is de woning meer gesloten, naar de tuinzijde is veel glas toegepast, zodat de natuur als het ware in de woning kan binnendringen.

Toegepaste materialen zijn onder andere: leien voor gevel en hellend dak, gevelstucwerk en onderhoudsarme houten delen. Ruime overstekken geven een mooie en gewenste schaduwwerking en geven de geveldelen bescherming tegen weersinvloeden.

De verblijfsruimten (woonkeuken en zitkamer) zijn aan de tuinzijde (zuidzijde) gepositioneerd en onderling met elkaar verbonden. De masterbedroom ligt op de begane grond aan de koele noordzijde. Hiermee is de woning toekomstbestendig voor de bewoners.

 • Achteraanzicht villa Modern Houses by Villa Delphia Modern

  Achteraanzicht villa

 • Vooraanzicht villa Modern Houses by Villa Delphia Modern

  Vooraanzicht villa

 • Plattegrond villa Modern Houses by Villa Delphia Modern

  Plattegrond villa

 • Doorsnede villa Modern Houses by Villa Delphia Modern

  Doorsnede villa

Admin-Area