Masía en Cabrera de Mar by FG ARQUITECTES | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
FG ARQUITECTES
FG ARQUITECTES
FG ARQUITECTES
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Farm house in Cabrera de Mar

Location: Cabrera de Mar, Barcelona

Client-Developer: Private

Project: 2008

Production: 2010

Area: 172,65 m2, 235,98 m2, 250,20 m2, 279,80 m2

Ref. 05587

Building in parts

Naturalized swimming pool

Natural pool in the garden of a house. Which consists of a natural purification system with an organic aesthetic, which involved a sinuous shape of the pool and natural elements; sand, stone, wood, plants. It creates a dialogue between the garden and the natural pool so that it is absolutely integrated into the landscape.  

Parking for 10 cars

Garage for 10 cars in a garden of a house. The program involves a construction of an important volume. We decided to integrate the building in the field on the topography and slope of the same. This brings up just a front that forms the square of arrival of the cars. The rest of the building is buried in the ground. They have the cars, 2 by 2 with an access door for every 2 cars. From the entrance to the estate, construction, only visible at the wedges that appear on the ground, like a brush, and light transparent balustrade that crowns the facade of the building only.

Barbecue and outdoor pool

The assignment is to retrieve an old pool, adapt to new materials and create a BBQ area next to it, with a small kitchen and a wooden bench that is what becomes the perimeter wall that closes the area. All covered by a wooden pergola. It is paved with wooden parquet flooring, the barbecue area and the edges of the pool, to glue together and to be understood as a single space. 

Indoor pool

Construction of a swimming pool in the basement, with access from the house and garden. Existing terraces were excavated in front of the house and all the land under it to find a new communications hub linking throughout. Due to the slope of the land, the facade of the basement appears as an element that emerges from the ground, become a transparent façade that grows inside to the views, almost without limit. Through the large window is a significant source of natural light.

Admin-Area