homify
BERG Toys B.V.
edit edit in admin Request review New project

Reviews

Top service. Dinsdagavond een mail gestuurd voor een onderdeel(garantie) Donderdagmorgen DPD al aan de deur met het onderdeel, dat noem ik nog is service. Toppie hoor onze kleinzoon kan weer skelteren.
4 months ago
Wij hebben bij dit bedrijf een skelter gekocht die niet goed was uitgelijnd, waardoor de voorbanden heel snel versleten waren. Nadat ik mijn best moest doen om contact te krijgen is de klacht uiteindelijk uitstekend opgelost. Mijn zoontje kreeg ook nog als verrassing een goodiebag, dit werd (door hem) zeer gewaardeerd👌🏻. Wij zijn blij dat het zo is opgelost en zijn er nog steeds van overtuigd dat een skelter van BERG een goede keuze is geweest.
8 months ago
Top service en reparatie zelfs buiten de garantie periode! Snelle en vriendelijke reactie van customer service!!
8 months ago
Ze leveren top trampolines!
5 months ago
Een mail gestuurd omdat de skelter na een klein jaar op onverklaarbare wijze is gebroken thv de voorstang! Na ruim een week nog geen enkele reactie mogen ontvangen... Ook per telefoon is er niemand te bereiken. Wij hebben nu dus een skelter die kapot is en waarbij ik met niemand contact kan hebben over het ontstane defect! Al met al zeer teleurstellend gezien de reputatie waar het bedrijf mee schermt bij aankoop zoals kwaliteit, service, etc...
12 months ago
Ik zou op 3 mei een product geleverd krijgen van Berg Toys. Helaas had ik geen bericht ontvangen over de levering. Bij navraag bleek dat het product om onbekende redenen niet was aangemeld bij de bezorgdienst. De telefoniste drukte me op het hart dat direct aangemeld zou worden. Niks bleek minder waar. Ik werd gebeld dat het onmogelijk was het product aan te melden en dat het op zijn vroegst pas 4 dagen later aangemeld kon worden. Na heel veel heen en weer gebel en gemail, hebben ze het uiteindelijk voor elkaar gekregen om, weliswaar iets later dan gepland, toch een chopper inclusief cadeau op te sturen.
about 1 month ago
Request review