Houthandel van Steen | Man-made furniture

Reviews

Een waarschuwing voor iedereen die overweegt in zee te gaan met Houthandel van Steen. Zorg dat je vooraf heel duidelijke afspraken maakt over de kosten, montage etc. Wij werden verrast door extra kosten achteraf, ondanks een duidelijke prijsopgaaf vooraf. Zie ook andere reviews. Verder is de klantgerichtheid bij het mannelijk personeel in de winkel van a tot z niet oké (ongeïnteresseerd, bot, arrogant). Tot slot waren we ook niet helemaal tevreden over de kwaliteit van het werk (kromme plank, knoestgaten). Jammer dat we zo’n slechte ervaring hebben gehad met houthandel van Steen, dat wij hier niet meer zullen terugkomen.
over 1 year ago
Het kost wat, maar de kwaliteit is er naar. Wij zijn zeer tevreden met onze mooie tafel op maat. Levering was supersnel!
over 1 year ago
Ik heb mijn 'antieke' eikenhouten bureaublad laten vernieuwen door Houthandel van Steen. Het resultaat is uitstekend en helemaal naar wens. Dit alles tegen een concurrerende prijs en een snelle oplevering. Heel erg bedankt!
over 1 year ago
Wij hebben een vloer laten leggen door Reinier van dit bedrijf. Wat een shock. Na een rekening van rond de 12.000 euro's te hebben betaald, heeft hij de vloer gelegd en dat was een verschrikking. Bijna elke plank had er butsen uit en zaten allemaal splinters op. Je kunt op deze vloer nooit op je blote voeten. De plinten zaten los, en zijn niet allemaal afgewerkt. Op de werkvloer moesten we plotseling van alles bijbetalen terwijl er geen extra werk bij kwam, maar hij zei dat het niet uit kwam. Vreselijk arrogant en heel erg teleurgesteld dat we niet tevreden waren. De afwerking was vreselijk. De attitude was ook heel erg vreselijk. NOOIT MEER HOUTHANDEL van Steen. De dames zijn ongetwijfeld een stuk aardiger, maar Reinier is een botte bijl, die het werk niet af achterlaat en er ook nog eens schandaligerwijs meer dan 12.000 euro's voor vraagt. Zijn antwoord: dit vind ik niet ok, ik heb hartstikke mijn best gedaan, en geeneens extra geld gerekend voor het opmeten. We zijn er ziek van, en vinden nul op rekest.
about 2 years ago
Ik heb hier vier jaar geleden een houten tafel laten maken en op locatie laten bezorgen. Deze werd verkocht met "levenslange garantie". Echter begint het tafelblad nu helemaal krom te trekken. Reactie van Van Steen is "Omdat we niet weten onder welke omstandigheden de tafel is gebruikt en het een natuurproduct is, kunnen we de tafel ophalen en repareren tegen kosten van 291,25 Euro". Hoe kan ik een eetkamertafel verkeerd gebruiken zodat deze krom trekt? Vervolgens twee keer gevraagd wat dan wel onder de garantie zou vallen, maar men reageert helemaal niet meer.
almost 3 years ago
Prachtige houten meubels in de zaak
over 1 year ago
Deze houthandel is onbetrouwbaar en levert slechte service. Ik heb lang mpoeten wachten op mijn "zwevende plank". Uiteindelijk werd aangeboden om de plank - tegen betaling - te monteren. Ook dit lukte uiteindelijk niet en heb ik deze kosten wel moeten betalen. Uiteindelijk een andere monteur gebeld en die heeft het in 5 minuten gerepareerd
11 months ago
4 jaar geleden een tafel custommade laten maken. Superblij mee. Minimaal gedeelte was gaan splijten. Gemaild en binnen paar dagen tafel opgehaald en zeer netjes gemaakt. Top service! Keep up the good work.
6 months ago
Wat een top zaak! Mensen met verstand van zaken!! Super goed geholpen! Op vele plaatsen geweest en gebeld, maar niemand kon dit maken! Dit is echt puur ambachtelijke werk! Bedankt voor de goede service en advies [Restauratie van een 100 jaar oud raam] Toppers!! Bedankt! Steven enTim! Mannen van Ozv 189
about 2 months ago
Request review