Binnenkijken Interieuradvies

Projects

Address
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen
Netherlands
+31-622662986 www.binnen-kijken.com

Reviews

Na vijf jaar in ons nieuwe huis wilden we wat meer gezelligheid, kleur en warmte in de woonkamer. Daar waar we het meestal samen eens zijn en snel beslissingen kunnen nemen, bleven we nu in cirkeltjes ronddraaien. Els heeft geholpen dit te doorbreken. Haar 1ste ontwerp was een mooie inspiratie. Op basis van ons commentaar heeft ze daarna variaties bedacht, maar uiteindelijk is het eerste ontwerp toch voor 95% uitgevoerd. Wij zijn blij met het resultaat.
5 months ago
Els heeft ons erg goed geholpen met het inrichten van onze woonkamer. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en nam hier ook echt de tijd voor. We zijn heel erg blij met haar adviezen over de verlichting, kleuren op de muur, keukenontwerp en meubels. Dit heeft ons veel tijd gescheeld en het resultaat is prachtig geworden! Zelf hadden we dit nooit gedurfd en kunnen bedenken. Ook naderhand konden we Els nog altijd bellen voor advies en in de toekomst zullen we Els ook weer inschakelen.
8 months ago
"Het is onvoorstelbaar hoeveel tijd je kunt sparen door mensen met verstand van interieur en inrichten het denk- en zoekwerk te laten doen! De dames van Binnenkijken zijn hun gage dubbel en dwars waard."
over 3 years ago