homify
Divers Arquitectura, especialistas en Passivhaus en Sabadell
edit edit in admin Request review New project
Statistics Premium
Divers Arquitectura, especialistas en Passivhaus en Sabadell
Divers Arquitectura, especi...
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Reviews

Arquitectos motivados, ilusionados e implicados en que mi casa tenga el certificado Passivhaus. Seriedad en la manera de trabajar y en los plazos. Los recomiendo si quieres hacerte una casa muy eficiente, que es mi caso.
about 1 year ago
Project date: February 2020
Nos decidimos por la gran explicación de lo que era una casa passivhaus, profesionalidad, amabilidad y dedicación.
about 1 year ago
Project date: January 2019
Nos decidimos por la gran explicación de lo que era una casa passivhaus, profesionalidad, amabilidad y dedicación.
about 1 year ago
Project date: January 2019
Gran profesionalidad y muy buen trato. Nos realizaron un proyecto muy especial totalmente adaptado a nuestras necesidades. Repetiremos 
about 2 years ago
Excelente
about 2 years ago
Project date: September 2017
En Divers encuentro gran profesionalidad, a destacar el tratamiento de la luz natural y artificial a favor de la arquitectura y del usuario. Soluciones elegantes, minimalistas y originales. En cada proyecto observo una solución diferente para sacar el máximo partido al espacio.
about 2 years ago
Project date: March 2016
Ha sigut una grata sorpresa conèixer a Divers Arquitectura a través de la Xarxa Onion. Recomano a Divers Arquitectura per ser molt bons professionals i pel seu tracte molt cordial. No dubtaré en contactar amb ells perquè facin el meu projecte.
11 months ago
El Biel i el Sergi són grans professionals. Ofereixen una experiència diferent i enriquidora al client a l'hora de fer un projecte d'arquitectura. Són experts en Passivhaus, us els recomano!
11 months ago
Uns referents de l'arquitectura passiva. Conec a varis clients per qui han fet projectes i n'han quedat encantats. Grans professionals i un servei que s'adapta a les necessitats de cada client.
10 months ago
Triar qui t'ha de fer el projecte de la teva llar no és una decisió fàcil. Amb Divers Arquitectura tens la seguretat que t'escoltaran i et faran l'assessorament professional que necessites de manera propera.
10 months ago
Nos decidimos por una casa passivhaus por la gran explicación que nos dieron sobre el tema. Muy cordiales, profesionales y con gran dedicación.
about 1 year ago
Despatx d’arquitectura molt professional a l’hora de treballar. Dominen l’estètica i geometries de l’arquitectura, però encara més l’àmbit funcional i humà que suposa dissenyar i construir l’espai on viu i creix una familia. Saben entendre les teves necessitats i reflexar-les al projecte.
8 months ago
Request review