Studio FLORIS

Projects

Address
Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam
Netherlands
+31-619872428 www.studio-floris.com

Reviews

Studio FLORIS HEEFT mij de afgelopen tijd deskundig en accuraat bijgestaan. Ze hebben ons geholpen met ideeën voor een nieuwe uitbreiding en de indeling van het huis. Daarnaast hebben ze de aanvragen voor de vergunningen van de gemeente snel in orde gemaakt. Ze zijn altijd goed bereikbaar, flexibel en ter zake kundig. Ook als de aannemer denkt dat iets bv niet lukt, zijn ze niet te beroerd hem tegen te spreken en naar een andere oplossing te zoeken. Ze denken daarin echt goed mee. Ik kan ze van harte aanbevelen!
over 2 years ago
Project date: August 2018
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Studio FLORIS, dit zijn Architecten die verstand van zaken hebben. De situatie word goed bekeken en er wordt goed naar je geluisterd wat ik zelf erg prettig vond , het contact daarna via mail of telefoon verliep heel soepel en wijzigingen waren geen enkel probleem , het ontwerp, de tekeningen en de bouwaanvraag zien er perfect uit en dit alles voor een prima prijs.
over 2 years ago
Project date: August 2017
Studio FLORIS heeft ons uitstekend bijgestaan tijdens ons lastige ontwerpproces van ons woonhuis. Na een prettig & helder kennismakinggesprek met Martijn, waar we onze plannen kenbaar hebben gemaakt, zijn ze voortvarend aan de slag gegaan. Na een aantal vervolg gesprekken zijn al onze wensen vertaald naar een zeer geslaagd ontwerp voor onze nieuwe woning. Met het ontwerp zijn we al in een vroeg stadium naar de gemeente gegaan en hebben ze de Welstand kunnen overtuigen van de waarde dit ontwerp. Het adequaat reageren, zeer vakkundig adviseren en de mooie realisatie doen ons deugt. Daarbij met een zeer goede blik op beoogde budget. Al met al een zeer geslaagde samenwerking. Een echte aanrader!
over 2 years ago
Project date: April 2017