Lugarde BV

Reviews

Mooi bedrijf. Professioneel, vriendelijk. Denken echt met je mee. Er zijn talloze mogelijkheden waardoor wij nu ons droom tuinhuis met veranda in onze tuin hebben staan waar we iedere dag van genieten.
11 months ago
Voor onze voetbalvereniging Witkampers een Blokhut van Lugarde aangeschaft. Hier gaan we vele jaren heel veel plezier van beleven bij de voetbalvereniging. Top service en een mooi visitekaartje voor de club.
11 months ago
Hebben al jaren een Lugarde veranda naar volle tevredenheid staan. Het hout houdt zich goed 👌🏻
11 months ago
Professioneel personeel, weten waar ze het over hebben. Er wordt kwaliteit geleverd in elke vorm.
11 months ago
Bij Lugarde terechtgekomen via kennissen en die waren zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en de service van Lugarde. Ook wij zijn zeer goed geholpen en zijn zeer te spreken over Lugarde. Lugarde, dankjewel!
11 months ago
Super goede service, komen afspraken na en leveren super snel. Een echte specialist in de regio!
9 months ago
Onlangs hebben we een blokhut van Lugarde gekocht voor onze voetbalvereniging vv Witkampers. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en de gegeven service! Zeker een aanrader!
9 months ago
Recent een prachtig tuinhuis laten plaatsen waarbij veel mogelijk was. Persoonlijk contact van de 1e offerte tot de realisatie !! zeker een aanrader.
10 months ago
Top service .. Zelf na meer dan 10jaar wordt je geholpen met super service. Ik kan deze firma aan iedereen aanraden. Willem
10 months ago
We zijn zeer tevreden over de goede kwaliteit en goede service, top!
10 months ago
we lieten eind vorig jaar een op maat blokhut optekenen bij Lugarde. We bestelden deze dan bij Van Kooten in Wommelgem. Niets dan lof. Onze blokhut zag er identiek uit zoals op de tekening. Alles past als een blokken doos in elkaar. Deftige ramen en deuren. correct in prijs en levering. Wij kunnen enkel maar positief zijn over onze ervaring !
9 months ago
Ik ben erg tevreden met de geleverde service van Lugarde. Ondanks een klein probleem met een loslatende lijmverbinding is dit snel en naar volle tevredenheid opgelost
4 months ago
Ik regelmatig contact opgenomen met dit bedrijf voor uitleg over een bestelde blokhut. Ik moet zeggen dat ik (met name door Hans) zeer deskundig en professioneel ben geholpen. De blokhut die ik heb geleverd is daarbij van zeer goede kwaliteit. Dat zie je aan de afwerking van bijvoorbeeld de scharnieren.
2 months ago
Superblij met ons Lugarde tuinhuis. Zelf ontworpen via de 3D-configurator en perfect geholpen door Harold van tuinhuisenveranda.nl, die ook de montage heeft verzorgd. Bedankt Andrea!
2 months ago
Request review