Lugarde BV

Projects

New project
Address
Deventerweg 67
7245 PJ Laren
Netherlands
+31-573401800 www.lugarde.nl

Reviews

Nogmaals bedanken wij Lugarde voor de goede service ( Het gratis leveren van een nieuwe bol voor ons 22 jaar oude tuinhuis. Mede dankzij jullie service ziet het er weer prima uit.
over 2 years ago
We ontvingen het huisje voor deur op de afgesproken datum. Geheel compleet met een duidelijke instructie. Het resultaat is zoals we vooraf hadden gehoopt en dus geheel naar verwachting. Voldoende reserve planken om een enkele kromme te vervangen. Zeer blij met het uiteindelijke resultaat!
almost 3 years ago
Wij zijn vorig jaar verhuisd en hebben voor in onze tuin een veranda bij Lugarde gekocht. Wat zijn we daar ontzettend blij mee, al zoveel van genoten deze mooie zomer! De kwaliteit is erg goed, hij ziet er prachtig uit. Dat vinden niet alleen wij maar ook ons bezoek. We krijgen eigenlijk altijd complimenten over onze veranda. We hebben al menigeen doorverwezen naar Lugarde. Vandaar ook deze review. We gunnen iedereen een goed adres. Het contact met Lugarde hebben wij als erg prettig ervaren. Ze zijn zeer behulpzaam en denken goed met je mee. Alles werd keurig op tijd en volgens afspraak geleverd. Wij raden Lugarde daarom van harte aan!
9 months ago