homify
TuinKeur
edit edit in admin Request review New project
TuinKeur
TuinKeur
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Reviews

TuinKeur is geen kwaliteits keurmerk. Het voorziet in een platform met misleidende informatie met fake positieve reacties en staat niet garant voor de kwaliteit van de aangesloten Hoveniers. De hoveniers "kopen" een platform waar een hoop nep reviews staan. Vervolgens is bijna onmogelijk om een realistische review te plaatsen. Google is your friend en geeft een realistischer beeld van de ervaringen met bedrijven.
11 months ago
Ontzettend blij met de aanleg van mijn nieuwe tuin. Een tuinkeur hovenier staat daadwerkelijk voor kwaliteit hebben we zelf ervaren. Ik raad een tuinkeur hovenier aan voor iedereen!!
11 months ago
Prima organisatie, aardige mensen.
11 months ago
Een keurmerk met veel waardevolle kennis voor elk hoveniersbedrijf. Ze ondersteunen bij oplossing van geschillen en helpen ondernemers met vraagstukken. Ze hebben veel kennis binnen de groene branche en zijn actief met meerdere initiatieven zoals Hovenier Helpt en HovenierNederland. In een tijd van een kritische consument kan geen bedrijf zonder een consumentenkeurmerk.
almost 2 years ago
Leuke stageplek! Pros: + Duidelijke opdrachten + Leuke collega’s + Prima werkplek Cons: - Heel veel taart ;)
almost 3 years ago
Request review