OnlyHome
edit edit in admin Request review New project New Offer

Reviews

Świetne miejsce na wypad ze znajomymi, gorąco polecam tosty :)
7 months ago
Bardzo nastrojowe miejsce, uprzejma obsługa, popołudniami niezatłoczone, miła bosługa.
10 months ago
Niesamowity klimat, muzyka adekwatna do lokalu, barmani potrafią doradzić! Polecam
11 months ago
Moje ulubione miejsce ma spotkanie ze znajomymi, pyszne Mojito, jedzonko też bardzo smaczne.
11 months ago
Najlepsze drinki i duży wybór piw kraftowych! Do tego przesympatyczna obsługa i świetny klimat!🖤🌱
11 months ago
Drogo. Dodatkowo cena zależy od tego, który barman akurat obsługuje.
over 1 year ago
Mimo sporej ilości klientów, obsługa żwawa i uprzejma. Jest oddzielna strefa do palenia IQOS wewnątrz. Polecam
3 months ago
Ogromne podziękowania dla szefa kuchni. Ewidentnie ktoś w kuchni zasługuje na podwyżkę. Pozdrawiam ze słonecznego Lublina.
4 months ago
Niesamowite i akurat gdy byliśmy spokojne miejsce. Bardzo fajny pomysł, wystrój i obsługa.
4 months ago
Szklarnia to zawsze dobry wybór. Miła obsługa, pyszne drinki, zawsze dobra muzyka.
3 months ago
Świetny klimat, dobra muzyka, pyszne koktajle - szczególnie z truskawką i z owocami leśnymi - idealne miejsce na weekendowy wieczór.
4 months ago
Ciekawe miejsce, ale jednak ceny zdecydowanie wysokie. Piwo Książęce Jasne 0,5 l - 12 zł. 4 szoty - 29 zł.
2 months ago
Miejsce klimatyczne, dobra muzyka i dobre drinki. Mała salka trochę męcząca, bo muzyka w niej ogłusza i nie da się rozmawiać. Kibel tragedia.
about 2 months ago
Miejsce z genialnym nastrojem i wspaniałymi barmanami którzy na pewno doradzą coś nawet najbardziej wymagającym klientom. Polecam serdecznie i z całego serca 🖤🖤
2 months ago
Super obsługa, odkąd przychodzę bardzo w wyborze kojtaili na konkretny wieczór pomaga mi Barman Filip ☺️ ❤️
2 months ago
Muzyka mogłaby być trochę cichsza, trudno porozmawiać, a o to chodzi wychodząc ze znajomymi na miasto ;)
2 months ago
Request review