homify
Kuiper Schuttingen
edit edit in admin Request review New project

Reviews

Rond 16-12-2020 offerte aanvraag gedaan. Geen reactie dus 31-12-2020 gemaild. Was blijkbaar niet ontvangen dus of ik nogmaals kon versturen. Direct gedaan en ook met een reactie op de mail laten weten aangezien ik geen verzendbevestiging op de site kreeg, maar tot op heden nog steeds vernomen! Vertrouwen is totaal weg dus ga met een ander in zee!
4 months ago
Door Bjorn Kuiper een Nobifix luxe hout-betonschutting laten plaatsen om onze tuin. Totaal 43 meter lengte, incl. poort. Begonnen met zijn tweeën later kwamen twee man helpen. In 6 uren tijd stond de schutting, geheel afgewerkt. Geweldig resultaat. Vooraf een keurige transparante offerte ontvangen en Bjorn had alle tijd voor ons bij het bezoek aan zijn bedrijf. Dit bedrijf is zeker aanbevelingswaardig.
5 months ago
Wij hebben een Nobifix-schutting laten zetten voor onze nieuwbouwwoning, en zijn hier erg tevreden over. De offerte was duidelijk en transparant, en nadat we ons akkoord hadden gegeven kon Bjorn zelfs nog sneller leveren dan we hadden verwacht, ondanks dat het steeds lastiger werd om aan materiaal te komen. Het eindresultaat ziet er erg fraai uit, en dit heeft ook zeker te maken met het feit dat Bjorn weet waar hij mee bezig is en oog heeft voor detail. Het geheel is zeer netjes gemonteerd is, en door goed te anticiperen heeft Bjorn weten te voorkomen dat er storende korte passtukken nodig waren, in tegenstelling tot wat we bij verschillende buren wél gezien hebben van andere schuttingbouwers. Wij kunnen Kuiper schuttingen dan ook zeker aanbevelen!
8 months ago
luxe beton-hout schutting laten plaatsen. resultaat is perfect. supertevreden met geleverd maatwerk. kan alleen maar aanbevelen, dit bedrijf.
11 months ago
Schutting is keurig geplaatst. De heren waren op tijd en de communicatie was prima. Dit in tegenstelling tot de opl... van H&S beton (via Hornbach) die vorig jaar eenzelfde schutting hadden geplaatst.
about 1 year ago
De kwaliteit van het geleverde hekwerk was super. Eventuele benodigde aanpassingen qua lengte en hoogte werden per direct op maat gemaakt. De heren zijn vanaf nu altijd welkom om weer een keer in Wijchen aan de slag te gaan.
17 days ago
Request review