Solero Parasols

Projects

Address
Industrieweg 210
5683 CH Best
Netherlands
+31-499375327 www.parasols.nl

Reviews

Vorig jaar een mooie parasol gekocht bij Solero, dit jaar goed gebruik van kunnen maken. De afstelling bleek echter niet helemaal correct en is door een Solero monteur binnen een dag perfect opgelost.
3 months ago
Ongeveer 8 jaar geleden hebben wij een mooie Solero parasol gekocht, waar we altijd veel plezier aan hadden en nog steeds. Helaas begon het parasoldoek te slijten. Afgelopen donderdag contact opgenomen met Solero Best. Dezelfde dag kregen we antwoord dat er nog enkele doeken op voorraad waren ondanks dat de parasol uit de collectie is. We hebben direct een nieuw doek besteld. Donderdag gemaild en zaterdag weer een nieuw doek aan de parasol. Bedankt voor de snelle en goede service.
3 months ago
Solero heeft de betonvoet van de parasol in het gazon gestort, dit wilden wij graag aangezien de parasol 4x4 meter is. Dit is vakkundig gedaan. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Men is op tijd en de service van het bedrijf is echt super. Wij hebben de parasol nu 2 jaar en willen er nog een knikarmzonnescherm bij hebben van dezelfde kleur. Gebeld met Solero. Geen probleem, er wordt een kleurstaal opgestuurd zodat het makkelijker wordt om de juiste kleur er bij te zoeken. Kwaliteit van de parasol en de service zijn echt fantastisch. Een aanrader.
7 months ago