Van der Schoot Architecten bv BNA

Reviews

De praktijk " tandartsenteam de Besterd" is in 2008 door Van der Schoot Architecten ingericht en inmiddels een parel in de keten van DentConnect. De praktijk is nog steeds een voorbeeldpraktijk en wordt geroemd om zijn efficiënte , goede logistiek, rustige werkomgeving en uitstraling. De volgende foto geeft goed welke een complexe klus het is geweest ! En de eenvoud en rust die het uitstraalt.
over 3 years ago
Van der Schoot Architecten bv BNA heeft een mooie prestatie geleverd bij de verbouwing van onze huisartsenpraktijk. De voormalig bibliotheek moest volledig opnieuw ingedeeld worden. Onze wensen zijn goed aangevuld met slimmigheden en omgezet in een praktisch gebouw met een moderne uitvoering. Ook de aansturing van de verbouwing verliep gedegen, waardoor onze nieuwe praktijk precies op tijd opgeleverd kon worden. Wij zijn heel tevreden over van der Schoot Architecten bv BNA Schijndel en willen u dit bedrijf van harte aanbevelen. AHA Harfterkamp en MW Gesthuizen Huisartsenpraktijk de Pelgrim Gaanderen
about 5 years ago
Van der Schoot Architecten heeft een state of the art ontwerp gemaakt voor ons centrum voor mondzorg Dental Friends èn gerealiseerd door vakkundig bouwmanagement. Onze eisen en wensen zijn vertaald in een ontwerp dat onze verwachtingen heeft overtroffen. Onder concurrentiestelling is de bouw gegund aan een combinatie van (onder)aannemers met de vereiste expertise op het gebied van tandartsenpraktijken en beste prijsstelling. De basis hiervoor was een zeer uitgebreid bestek waardoor de (onder)aannemers eenduidig zijn gecontracteerd en deze conform bestek en oorspronkelijk geoffreerde prijs hebben kunnen leveren. Voor ons als opdrachtgever gaf dit veel rust. Waarvoor onze dank en complimenten aan alle betrokkenen!
almost 6 years ago
Betrouwbaar
almost 6 years ago
almost 6 years ago
Request review