Under the Hat, 佐久間達也空間計画所 佐久間達也空間計画所 Modern Living Room
Under the Hat, 佐久間達也空間計画所 佐久間達也空間計画所 Modern Living Room

There is the house on the hill overlooking the Pacific among nature which is full of green, and it is the dwelling place until death for the couple and their cats. Form of the enneagon plan has the roof such as the hat, and there is the concrete steps of approximately 40 meters of one round. This building locates it in the center of the site to go around the building on foot. The floor is raised partially to be able to look at the sea more widely. And, in the internal space gathered up compactly, light enters at various directions and can always feel a change at time and a change in a season. It aims at being the space that can enjoy a calm atmosphere among nature.

Similar Photos
Comments