Corridor & hallway by Designscape Architects Ltd
 Corridor & hallway by Designscape Architects Ltd
 Corridor & hallway by Designscape Architects Ltd
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

This detached house was originally constructed in 1965 and is located on a suburban street close to the centre of Bath. The clients bought the property with the desire to upgrade and extend the accommodation to suit their growing family. The new alterations have a minimal impact on the front of the house, instead providing a dramatic transformation of the living spaces at the rear and improving their connection to the garden. This has been achieved by extending outwards and to the side which, with the removal of the existing external and internal walls at ground level, creates a generous open plan living space. An additional bedroom at first floor was also provided and the rest of the house was refurbished to a provide a thoroughly modern and more energy efficient living environment.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.