Ml residence modern corridor, hallway and staircase by gantous arquitectos modern | homify
< >
ML Residence Modern Corridor, Hallway and Staircase by Gantous Arquitectos Modern
< >
ML Residence Modern Corridor, Hallway and Staircase by Gantous Arquitectos Modern
< >
ML Residence Modern Corridor, Hallway and Staircase by Gantous Arquitectos Modern

Intense Volume Veiled in Light

A narrow, dense lot called for design solutions that supported the owners’ open, casual lifestyle at the same time it created a dramatic, luxurious and intensely built space. The single-family residential structure rises three levels, straight up, to afford city views; yet spaces flow openly between a formal living room, the inviting family area and the all-out glamour of the dramatic central staircase. Walls assert impose sculptural volume in steel, glass, stone and concrete, yet create light and delicacy that veil the structure’s intense efficiency and multi-level volume.

Similar Photos
Comments