Minimalist by estúdio urbano arquitectos , minimalist | homify
< >
minimalist  by Estúdio Urbano Arquitectos , Minimalist
< >
minimalist  by Estúdio Urbano Arquitectos , Minimalist
< >
minimalist  by Estúdio Urbano Arquitectos , Minimalist
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

The house is located inside Belas Clube de Campo, a private condominium on the outskirts of Lisbon, Portugal. The configuration of the plot, proportion, dimensions and topography allowed to maximize the exterior space around the interior common areas.

The project extends throughout three floors; the first floor comprehends garage, maid room, laundry room and technical area; the second floor comprehends the office, living room, kitchen and bedrooms; the last floor is entirely occupied with the master bedroom.

The tension between the house and garden is obtained through the creation of “balconies” that are intentionaly higher than needed. The same tension was created between the house and the sky through the thick solar shades. Autochthonous vegetation occupies the extensive gardened areas.

All the interior space was designed and constructed with high quality and luxury finishings as a goal, but always with a concern that this could not be ostentatious—it had to be simple and effective.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.