Study/office by atelier 010, modern | homify
< >
 Study/office by Atelier 010, Modern
< >
 Study/office by Atelier 010, Modern
< >
 Study/office by Atelier 010, Modern
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

A couple in Bilthoven wanted a multi-purpose building in their garden which could serve as a studio, classroom and guestroom. In response to this commission, two rooms were realised which fitted within the maximum permitted (zoning) surface of 30m2; a bathroom/toilet and a sitting room/work space with a bookcase. A fantastic view of the garden is afforded from the sitting room through a large sliding door. At the back of this space lies a room length bookcase with a built-in gas fire. The wooden facade is made from horizontally placed planks of WRC (Western Red Cedar) in three varying heights. This creates a natural structure which fits unobtrusively in the outdoor, wooded environment.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.