Corridor & hallway by dedraft ltd, scandinavian | homify
< >
 Corridor & hallway by deDraft Ltd, Scandinavian
< >
 Corridor & hallway by deDraft Ltd, Scandinavian
< >
 Corridor & hallway by deDraft Ltd, Scandinavian
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Having just bought the property our clients approached us to refurbish and re-model the ground floor living/ kitchen spaces to this Victorian terraced home in Queens Park, North London. Previously being a dark ground floor we formed larger rooflights permitting daylight where most needed. The brief called for additional storage for the expanding young family and this was created as a central hub housing utility room, coat / buggy store allowing views to be opened up from living spaces at the front of the house to the rear garden beyond.

The re-modelled kitchen / dining area has a distinctly Nordic feel featuring whitened Douglas Fir flooring complementing a new kitchen specially imported from Norway with well proportioned and minimal design details. The finishes throughout the property consist almost entirely of whites and greys and provide a calm backdrop to the vibrant soft furnishings, and elegant freestanding joinery and lighting. The project was featured in Norwegian lifestyle / design magazine ‘Bo Bedre’. Completed. November 2012 Photography. deDraft

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.