Edgehill residence modern living room by zoubeir azouz architecture modern | homify
< >
Edgehill Residence Modern Living Room by Zoubeir Azouz Architecture Modern
< >
Edgehill Residence Modern Living Room by Zoubeir Azouz Architecture Modern
< >
Edgehill Residence Modern Living Room by Zoubeir Azouz Architecture Modern

Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

Credits: Zoubeir Azouz Architecture inc.
Similar Photos
Comments