Living room by 肯星室內設計, modern | homify
< >
 Living room by 肯星室內設計, Modern
< >
 Living room by 肯星室內設計, Modern
< >
 Living room by 肯星室內設計, Modern
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

1.空間由於客廳整日無采光,因此採用懸臂式電視墻,使空間更加明亮

2.餐廳空間四周無窗,只能夠引用客廳之光線,因此玻璃拉門把光線都整體納入

3.運用了磁磚從入口延伸到底端的效果,加強了空間的深度廣度

4.兩種木地板材質,能夠清楚的區分領域性,又能夠平穩的結合

5.整體的玻璃鐵件拉門,一體性的整合了儲藏室以及餐廳的入口

6.兩間房間的床頭皆採用了大量的收納,並且整體的材質規劃,毫無衝突

7.客廳的空間採用了藍綠色系的配色,使空間更加有格調及高貴感

8.房間採用了灰色系及紫色系,增加氣質及舒適感

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.