A snow-white, strict house stands on a vast plot, surrounded by pine forests. Spacious and minimalistic, it is designed to unite with nature, rest and contemplation.The architecture of the building is based on a contrasting combination of its horizontal volumes and verticals of surrounding pines. 

Thus, the whole house – is a perfect viewing platform.On the first floor these are a family area with a living room, a large kitchen and a dining room opened onto the terrace.On the second floor there are master bedroom with a separate wardrobe and bathroom, and three rooms for children. The entire surface of the roof above the first floor – is terrace, from which you can see the whole plot. Location of rooms and large windows in the house is due to the sides of the world. In the rest it was complete freedom to design the house, because there are no neighbors or terrain. We decided to make this house completely white, because at sunset the shadows from pines fall beautifully on its smooth walls. The interior of the house is warm and refined.

Colour: White
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid Email
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
My project request will be forwarded to the professional. By clicking Request I confirm I have read the Terms & Conditions.