Study/office by Bustos + Quintero arquitectos
 Study/office by Bustos + Quintero arquitectos
 Study/office by Bustos + Quintero arquitectos
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Las puertas de la batería de baños se encuentra oculto bajo un enchape de madera. esta solución se planteo debido a que se encuentran enfrentados el acceso a la oficina con el acceso a los baños. la sala de espera esta conformada por un punto de café y un mobiliario de puffs con un concepto minimalista.

Material: Wood
Area: 120 m²
Credits: Bustos + Quintero arquitectos
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.