Study/office by Bustos + Quintero arquitectos
 Study/office by Bustos + Quintero arquitectos
 Study/office by Bustos + Quintero arquitectos
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Sala de juntas delimitada con una fachada de vidrio, estructura metálica y una mesa diseñada exclusivamente para este espacio en metal y fórmica. Al igual que el resto de la oficina la iluminación se encuentra incrustada en paneles de madera suspendidos de la estructura del edificio dando un concepto industrial.

Material: Glass
Area: 120 m²
Credits: Bustos + Quintero arquitectos
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.