Brick house transformed: kitchen by rerucha studio, classic | homify
Brick House Transformed:  Kitchen by Rerucha Studio, Classic
Brick House Transformed:  Kitchen by Rerucha Studio, Classic
Brick House Transformed:  Kitchen by Rerucha Studio, Classic
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

This quaint brick house situated in the Seattle neighborhood of Laurelhurst was running out of room for its growing family. The small kitchen was cut off from the other spaces, the TV/homework room was cramped and overused, the living room sat un-used, and all spaces lacked daylight. The approach was to open up the entire first floor and insert a modern kitchen into the Tudor house. The history and style of the house were not forgotten. A series of traditional windows were inserted in the back wall letting light and the garden view penetrate the entire first floor.

Credits: Tim Bies
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.