The very colorful PWC logo, as well as the famous AUC Library steps that the office overlooks inspired the design of this project. Having been a study-abroad student myself many years back on this very campus, I knew first hand the symbolic and emotional attachment AUCians have to the steps. This also allowed me to divide the space into different levels, each serving a different function. For the layout, the PWC logo was perfect. Combining the two, allowed us to have a reception area, an informal/projector screen viewing area, a work area/kitchenette and a meeting space.

Colour: White
Material: Solid Wood
Credits: Wood Work: Mazura. Finishes: Maura. Interior & Furniture Design: Human Nature
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid Email
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
My project request will be forwarded to the professional. By clicking Request I confirm I have read the Terms & Conditions.