Corridor & hallway by dwell design, modern | homify
< >
 Corridor & hallway by dwell design, Modern
< >
 Corridor & hallway by dwell design, Modern
< >
 Corridor & hallway by dwell design, Modern
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Overview

This five bedroom contemporary family home situated on the North East corner of Hayling Island provides stunning views across Chichester Harbour and the Solent. This spacious, environmentally sustainable, and energy efficient luxury house comprises two elements. A first floor timber-clad cantilevered box provides a glass balcony to the master suite. This sits on a white-rendered base providing the spacious ground floor accommodation. Internally, the generous ground floor open plan living areas includes: a feature staircase, double height space and grand entrance. Extensive glazing on both floors creates a light contemporary space. Carefully positioned sliding doors provide strong connections between the internal spaces and the extensive garden. A simple palette of vertical timber and white render complement the building’s bold form. An extensive remodelling and extension of the existing Spanish-style property created a stylish, contemporary house the clients wished for. The house is now unrecognisable and has been completely transformed into something of a local landmark.

Client Testimonial

The design has radically changed the way we use our home. Dwell Design were contracted for a major redesign to our former Spanish villa located on Hayling Island. Anthony designed the most beautiful, contemporary family building that we are now proud to call our home.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.