Kitchen by 何侯設計 ho + hou studio architects | homify
 Kitchen by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects
 Kitchen by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects
 Kitchen by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

The 300 S.M. house sits in a terraced neighborhood located on the
western slope of Yang-Ming Mountain, with a view towards the Tam-Shui River and the distanced mountains. The house is designed with different apertures to receive the splendid view.

The house has a tripartite composition. Two heavy masonry blocks bracket a central open zone. The centre zone is light and transparent in nature with public functions, living/dinning area of the first floor and the family den on the second floor. The spatial quality is loft-like with clear views to the river. The two heavy blocks are spatially more private and contemplative. They provide rooms for the kitchen, sitting room, and guest bedroom on the first floor with the master bedroom suite and two additional bedroom suites on the second floor. Tying the heavy and the light elements together is a metal balcony that is both a shading device and extension of the interior spaces

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.