: study/office by solares architecture | homify
:  Study/office by Solares Architecture
:  Study/office by Solares Architecture
:  Study/office by Solares Architecture
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

This major renovation of a century-old cottage in downtown guelph marks a change in lifestyle for our clients, a newly retired couple with grown-up children. The pair decided to move from Brampton Ontario, to start their retirement green and entirely car-free. The new, deep energy retrofit boasts 6 inches of low GWP (Global Warming Potential) spray foam, extremely efficient systems, an impressive air change rate of only 1.3ACH@50pa, and an EnerGuide rating of 82, making it an incredibly green home that our clients will enjoy for decades to come.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.