Living room by house of sylphina | homify
< >
 Living room by House of Sylphina
< >
 Living room by House of Sylphina
< >
 Living room by House of Sylphina
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

This three bedroom end of terrace house had been largely unchanged since the 1980s. Although well proportioned with windows on every side and a lovely garden, the spaces felt small and disconnected from one another. We opened up the front and rear reception rooms to improve the flow between the living spaces and to take advantage of the morning light from the east and the setting sun in the evening. We changed the layout of the kitchen to create a more functional space with a window overlooking the garden creating a connection with the outdoors.

In addition to the internal refurbishment, a loft extension was added to create a fourth master bedroom with en-suite bathroom. This area became a quiet sanctuary away from the rest of the house with lovely views over the tree-lined road below.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.